Voice-overs en podcast: van nieuwslezen tot uitlegvideo’s over corona

Mijn voornaamste specialiteit is het inspreken van voice-overs en audioproductie. Het vinden van de juiste tone-of-voice is een kunst op zich. Zo kon je mij bijvoorbeeld vijf jaar lang horen als nieuwslezer van Blendle, spreek ik audioboeken in die je onder meer kunt beluisteren op Storytel en Rouze en spreek ik ook commerciële klussen in; van bedrijfsfilms en commercials tot uitlegvideo’s over een coronatest of een museumtoer. Samen met jou zoek ik naar de juiste tone-of-voice die past bij de boodschap die jij wilt overbrengen.

Of zoek je misschien een andere stem en heb je geen idee waar je moet beginnen? Ook de productie en casting van stemmen neem ik regelmatig op mij voor mijn klanten.

Kortom: wat is jouw verhaal en hoe kunnen wij dit het beste gaan vertellen? 

Ik werk vanuit mijn eigen (podcast)studio in Utrecht of op locatie. Wanneer ik op locatie moet werken komen reken ik reiskosten.

Benieuwd naar mijn eigen podcasts? Check dan Hoedje van Podcast waar ik ze publiceer.

Beluister hier mijn demo:

Demo Matthijs Meulblok – Hoedje van papier Producties

Sinds 2022 werk ik samen met Auris Media. Zij verzorgen op maat gecomponeerde muziek voor de podcast productie die ik aanbied. Alle voorwaarden staan hieronder vermeld. Wanneer je voor het Full Package kiest plannen we ook een afspraak in met hen om de muziek voor je af te stemmen.

Beluister hier wat ze zoal maken:

Demo Auris Media – Podcast muziek en vormgeving
Wallart in de studio. Ontwerp: Cliff van Thillo